Activiteiten

Geregeld worden er door de vereniging activiteiten georganiseerd. Hieronder een overzicht hiervan.

Walk4Attention

Datum 12 jun 2016
Tijdstip 13:00 uur
Locatie Tilburg

Beste Tilburg Road Runners,

Graag vraag ik jullie aandacht voor een sponsorloop op zondag 12 juni: Walk4attention
Jullie denken misschien: Alweer een sponsorloop?
Maar deze is heel speciaal !!!
We organiseren deze sponsorloop om bekendheid te geven aan zeldzame vormen van kanker en geld in te zamelen om onderzoek mogelijk te maken.

Walk4Attention is opgezet door Xandra Nieuwlands, 47 jaar oud en een oud-lid van de Tilburg Road Runners. Zij heeft een aantal jaren deel uitgemaakt van mijn loopgroep (locatie Were-Di ). Vanwege blessures en ziekte moest ze helaas stoppen met hardlopen .

Xandra heeft een zeldzame vorm van hoofd-halskanker: esthesioneuroblastoom. Wereldwijd zijn er ongeveer 12 gevallen per jaar. Zij hoopt door middel van chemotherapie meer tijd te krijgen met haar man, kinderen, familie en vrienden, want genezing is niet mogelijk.
Helaas is het moeilijk om de symptomen van esthesioneuroblastoom te herkennen en ook wordt er nauwelijks geld gestoken in onderzoek naar kankersoorten die niet vaak voorkomen.
Wil je meer weten volg Xandra’s Walk4Attention op haar facebookpagina: www.facebook.com/Walk4Attention .

Datum: zondag 12 juni
Start: 13:00 uur
Locatie: Leijpark, Tilburg-Zuid
Inschrijfgeld: € 5,00 (meer sponsoren mag natuurlijk altijd!)

De start is in het midden van het Leijpark. Hier kan ook ingeschreven worden.
Er wordt een parcours uitgezet van 2 km dat 1 tot maximaal 5 keer gelopen kan worden. Er is een muzikale omlijsting en na afloop krijgen deelnemers een kleine attentie. Ook wandelaars zijn van harte welkom om rondjes te wandelen, dus neem familie en vrienden mee en kom gezellig naar het Leijpark.

De sponsorloop is er vooral op gericht op meer naamsbekendheid voor Walk4Attention. Hopelijk dragen hier veel mensen aan bij.

Met een sportieve groet,
Rien van Oirschot.


informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven