Jeugdactiviteiten

Het bruist bij de jeugdgroep van de Tilburg Road Runners! We zetten hier even op een rij wat je kan verwachten in de loop van het jaar.
 

Verrassingsactiviteiten

In de afgelopen jaren bv. een middag surfen, klimmen en midgetgolfen! Eén keer per twee jaar gaan we op kamp!
 

Wedstrijden

Alle jeugd van TRR doet automatisch mee met de PR-competitie. Hierbij worden de PRs die individule jeugdleden lopen bijgehouden in een puntenklassement. Je hoeft dus geen snelle lopers te zijn om dit klassement te winnen. Je moet wel vooruitgang boeken in je snelheid. De stand van de competitie wordt bijgehouden en regelmatig op de website geplaatst. 
Afsluiting van deze competitie en huldiging van de winnaars zal plaats vinden tijdens de Chocoborrel in december.
 
De crosscompetitie wordt georganiseerd door de atletiekbond van Midden-Brabant, maar wij volgen het op de voet, want van oktober tot maart worden er crosswedstrijden gehouden in de omgeving voor alle leeftijdsgroepen van de jeugd. Er is altijd wel een cross opgenomen in onze kanjerlopen.
 

Sportdag

Jaarlijks wordt er een sportmiddag gehouden voor alle jeugdleden. Dit gebeurt op de atletiekbaan; met natuurlijk veel hardloopwedstrijden en bv. kogelstoten, estafette… en veel gezelligheid! Ook wordt er jaarlijks bij de jongens en de meisjes één all-round kampioen uitgeroepen!
 

Try-outs

Voor de jeugd die gedurende een aantal weken kennis wil maken met de Tilburg Road Runners, zijn er TRY-OUT-weken in april en mei. In die tijd kunnen nieuwe kinderen ‘snuffelen’ bij de TRR. Opgave via de basisscholen in Tilburg!
informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven