Nieuws

Van de bestuurstafel

31 januari 2018

Nieuw Logo Tilburg Road Runners

We willen graag het logo nogmaals onder de aandacht brengen en dan met name de weg die bewandeld is om tot het uiteindelijke beeldmerk te komen. Medio 2017 heeft het bestuur kenmerken aangegeven bij de ontwerper Yon Prüst, welke zeker terug moesten komen in het logo van Tilburg Road Runners. Eigentijds, Dynamisch, Eigenzinnig, Eenvoudig, Beweging en herkenbaar en voor jong en oud zijn de woorden die hiervoor zijn aangedragen. Samen met de normen en waarden die we hanteren binnen onze vereniging is Yon hiermee aan de slag gegaan en is ze gekomen tot het nieuwe logo. Zelf omschrijft zij het logo met de volgende tekst:

Gestyleerde hardloopschoen met de letters TRR als een lijnenspel erin verwerkt. Niet persé herkenbaar maar voor de kenner wel aanwezig. Het logo is ook zonder de toevoeging van de naam Tilburg Road Runners een helder en duidelijk beeld. De naam van de sportclub wordt versterkt door de ‘Roadrunnerpluim’ aan de hak van de schoen, afgeleid door het Warner Bros stripfiguur Roadrunner.

Bovenstaande informatie zal ook een speciale plaats krijgen op onze website, zodat de achterliggende informatie te allen tijde beschikbaar is voor alle leden.
 

Werkgroep voor het uitwerken van blauwe shirt

Tijdens de ALV van november jongstleden heeft een peiling plaatsgevonden omtrent het nieuwe clubtenue. Hierin is naar voren gekomen dat een beperkte meerderheid vóór het nieuwe tenue is. Iedereen heeft er zo zijn eigen kijk op. Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit heeft het bestuur doen besluiten om een speciale groep te vormen, vanuit de leden om te werken aan het definitieve nieuwe tenue, mits deze voldoen aan de randvoorwaarden gesteld door het bestuur. Mocht je creatief zijn, graag met kleding bezig zijn en jezelf willen inzetten voor de vereniging geef je dan op bij Gijs Ooms vóór 15 februari, zodat we snel een start kunnen maken voor een definitief clubtenue. Het streven moet zijn om deze tijdens de eerstvolgende ALV in juni te kunnen presenteren.
 

Duintraining

Zoals al eerder vermeld op diverse media van Tilburg Road Runners willen wij het nogmaals onder de aandacht brengen. Vanaf zondag 4 februari aanstaande vinden elke eerste zondag van de maand vanaf De Rustende Jager om 09.30 uur weer duintrainingen plaats onder leiding van Johan Hagenaar.
 

Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
www.tilburgroadrunners.nl

Foto's TRR-Bosloop

10 januari 2019
Het was weer gezellig druk bij de TRR-Bosloop van afgelopen zondag. Voor alle deelnemers had Bakker Bart uit Kaatsheuvel aan de finish… Meer >
 
www.tilburgroadrunners.nl
Word lekker fit in het nieuwe jaar. Hangen jouw goede voornemens al boven je bed? Begin je nieuwe jaar goed en vol energie! Doe mee… Meer >
 
www.tilburgroadrunners.nl

Twee Brabantse kampioenen

06 januari 2019
Het jaar is pas net begonnen en nu al heeft de TRR twee kampioenen. Meer >
 
www.tilburgroadrunners.nl
Naam: Joris Sauvé Woonplaats: Tilburg Beroep of opleiding: Jr. projectadviseur brandveiligheid  Meer >
 

Nieuws van het bestuur

01 januari 2019
Wensen voor het nieuwe jaar Voor 2019 wenst het Bestuur van de Tilburg RoadRunners alle leden een sportief, gezellig en gezond nieuw… Meer >
 
 
 
23-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2018 Meer >
 
30-10-2018 Meer >
 
 
 
 
 
30-09-2018 Meer >
 
 
 
 
 
09-09-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-02-2018 Meer >
 
28-02-2018 Meer >
 
28-02-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven