Nieuws

Van de bestuurstafel

31 augustus 2018

Visieavonden 

Komende maand, op 19 en 24 september 2018 vinden de avonden plaats waarbij we in gesprek willen gaan met onze leden.

Als bestuur vinden we het belangrijk is om te weten wat nu de wensen zijn op het gebied van lopen en bewegen. Naast input op het trainingsaanbod, willen wij deze avonden vooral gebruiken om te horen wat jullie als leden belangrijk vinden. Wat zijn de krachten van TRR/ waar ben je tevreden over bij TRR? Maar ook: waarin zou de club stappen kunnen of misschien wel moeten zetten? 

Via de trainer of eerdere nieuwsberichten heb je vast al gehoord van deze avonden. Nu is het hoog tijd om je hiervoor aan te melden via bestuur@tilburgroadrunners.nl.
De avonden vinden plaats van 19.30 - 21.30 uur bij Het Spoor, Schaepmanstraat 36 en zullen begeleid worden door twee Verenigingsondersteuners van het Sportbedrijf gemeente Tilburg. 
 

Nieuwe bestuursleden gezocht

De komende Algemene Ledenvergadering op 5 november 2018, gaan er minstens twee bestuursleden vertrekken.

We zijn dus op zoek naar leden die het bestuur komen versterken. Binnen een bestuur zijn er verschillende taken, die vervuld moeten worden en in goed onderling overleg verdeeld worden. Op dit moment zijn we nog niet op zoek naar specifieke kennis. 

Belangstellenden kunnen uiteraard, voor informatie, contact zoeken met een van de huidige bestuursleden. 
 

Coördinator TRR Bosloop gaat stoppen

Op 27 augustus 2018 ontving het bestuur een bericht van Frank van Laere dat hij zijn werkzaamheden voor de TRR-Bosloop wil beëindigen.
Als volgt geeft Frank het aan:
 
“Aan alles komt een einde!
Zo ook aan mijn bijdrage aan de TRR-Bosloop. Het is alweer 15 jaar geleden dat ik in contact kwam met de TRR-Bosloop. Ik liep zelf toen nog niet maar mijn vrouw Monique Haans wel en ik ging altijd mee naar haar wedstrijden, dus ook naar de TRR-Bosloop. Er werd destijds een vrijwilliger gevraagd die de tijdwaarneming wilde doen en dat leek me wel leuk, ik ging tenslotte toch iedere maand al mee met Monique. Henk Beijens was destijds coördinator en kartrekker en in 2007 heb ik het stokje van hem overgenomen.
Met veel plezier heb ik al die jaren de TRR-Boslopen georganiseerd en het gaf me altijd veel voldoening als ik weer reacties van de lopers kreeg als “wat was het weer gezellig”, “bedankt voor de organisatie”, “jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar de volgende keer zie je me weer”. Dat was niet alleen voor mij bedoeld maar voor het hele vrijwilligersteam!
Al een paar jaar denk ik ” het is mooi geweest” maar steeds was het “ vooruit nog maar een jaartje”. Maar nu heb ik de knoop definitief doorgehakt en ga ik aan het einde van het seizoen 2018/2019 er mee stoppen.“ 

Het bestuur heeft altijd veel waardering gehad voor de inzet van Frank voor onze vereniging en nog steeds. We begrijpen dat het na 15 jaar Bosloop mooi is geweest. 
Na de visieavonden bepalen we in de vereniging hoe het verder gaat met de organisatie van de TRR-Bosloop, en met de coördinerende taken van Frank.

Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
www.tilburgroadrunners.nl
Trainer Rien van Oirschot heeft, als kind, 25 jaar in de Kampina gewoond en kent dit natuurgebied al geen ander. Op zondag 28 oktober… Meer >
 
Beste leden van de Tilburg Road Runners, De geplande visieavonden over het Trainingsaanbod op 19 en 24 september ’18 gaan… Meer >
 
www.tilburgroadrunners.nl

Intieme BBQ

09 september 2018
Jaarlijks organiseert de activiteiten commissie een BBQ, o.l.v. Jolanda Bol, voor alle vrijwilligers van de TRR voor hun verdiensten… Meer >
 

Meerkamp op zo 30 sept!

31 augustus 2018
Zondag 30 september meerkamp Op zondagmiddag 30 september organiseren we weer onze jaarlijkse meerkamp. Deze keer moet Willem II niet… Meer >
 

Wedstrijd Nieuws

31 augustus 2018
Wedstrijd Nieuws: We hebben nog wat oud nieuws van voor de vakantie. Toen hebben we met maar liefst 22 kinderen aan de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
31-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-02-2018 Meer >
 
28-02-2018 Meer >
 
28-02-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-12-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-10-2017 Meer >
 
 
 
 
04-10-2017 Meer >
 
01-10-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
informatie Adverteren
Terug naar boven