Nieuws

Van de bestuurstafel

29 september 2018 door Johan Hagenaar

 

Rabobank Clubkascampagne

De Tilburg RoadRunners heeft zich dit jaar opnieuw ingeschreven voor deze campagne. Veel verenigingen uit Tilburg doen hieraan mee.

Van 2 tot en met 14 oktober, de komende 2 weken, kunnen de leden van de Rabobank Tilburg en omstreken hun stem uitbrengen. Zij ontvangen maandag 2 oktober een stemkaart in de brievenbus of een stemkaart per mail. Stemmen gaat via een site van de campagne. Alleen klanten die lid zijn van de Rabobank kunnen stemmen.

Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen we hebben, hoe meer geld we binnen krijgen. Dus leden die lid zijn van de Rabobank, breng je stem uit op onze club. En verder ga op zoek naar mensen in je omgeving, die ook bankieren bij de Rabobank in Tilburg en stimuleer dat ze hun stem op onze vereniging uitbrengen.

De Rabobank wilde weten, waaraan deze middelen besteed gaan worden. De opbrengst voor onze club gaat naar groepen mensen, die men kwetsbaar zou kunnen noemen (armen, ouderen, vluchtelingen) die vaak beperkte contacten en veelal weinig beweging hebben. TRR wil voor deze mensen hardlooptrainingen met deze actie mogelijk maken.

 

Nieuwe bestuursleden gezocht

Vorige maand maakten we bekend dat er meerdere bestuursleden gaan vertrekken bij de volgende Algemene Ledenvergadering op 4 november 2018.

Inmiddels is Gijs Ooms al vertrokken; de combinatie van het bestuurslidmaatschap en zijn nieuwe baan kon hij op geen enkele manier waar maken.

Twee kandidaten hebben zich gemeld voor het bestuur, waarmee gesproken wordt.

We zijn echter op zoek naar meer leden die het Bestuur komen versterken. Binnen een bestuur zijn er vele verschillende taken, die vervuld moeten worden en in goed onderling overleg verdeeld worden. Op dit moment zijn we niet op zoek naar specifieke kennis, maar naar mensen die mede willen besturen.

Belangstellenden kunnen contact zoeken met een van de huidige vier bestuursleden.

 

Verenigingsmarkt Reeshof, 7 oktober 2018

In de Reeshof vindt elk jaar een verenigingsmarkt plaats. Dit jaar doet de Tilburg Road Runners hieraan ook mee. We presenteren ons daar in een kraam, hebben een leuk aanbod voor nieuwe leden en er zijn allerlei loop- en spelactiviteiten voor de jeugd.

Kennen jullie mensen die belangstelling hebben voor de loopsport, van jong tot oud, stimuleer ze dan om te komen naar de Verenigingsmarkt op zondag 7 oktober 2018 op het winkelcentrum Heijhoef in de Reeshof, Tilburg.


Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
Algemene opmerking: Voor alle trainingen geldt: kom zo kort mogelijk van tevoren naar de training en vertrek na de training… Meer >
 
Beste Leden,   Zoals eerder gemeld op deze website gaan de trainingen van de Tilburg Road Runners vanaf 2 juni weer van… Meer >
 
Naam           : Judith Pouw Woonplaats : Tilburg Beroep         : Haptotherapeut en… Meer >
 
Spelregels om weer veilig samen te sporten   Informatie voor sporters   Blijf thuis, als je verkouden of… Meer >
 
Hervatten van de trainingen. Het kabinet heeft de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus weer versoepeld. Daardoor zijn er… Meer >
 
 
 
 
01-04-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
01-02-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
01-12-2019 Meer >
 
 
01-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
29-10-2019 Meer >
 
29-10-2019 Meer >
 
 
23-10-2019 Meer >
 
 
 
29-09-2019 Meer >
 
 
29-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-07-2019 Meer >
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven