Nieuws

Ik geef de muis door aan... José Boeije

01 november 2018 door José Boeije
www.tilburgroadrunners.nl
Naam: José Boeije
Woonplaats: Rijen
Beroep of opleiding: Administratief medewerker

Sinds wanneer ben je lid van TRR en hoe ben je in aanraking gekomen met onze vereniging?
Na een aantal jaren te hebben gewandeld vond ik het tijd om weer is wat actievere sport te gaan doen. Ik woon zelf in Rijen dus TRR is nou niet de hardloop vereniging die het dichtste bij zit. Maar mijn vader "Leo" liep bij Els en ben met hem meegegaan. Volgens mij was het eind 2014 toen voor het eerst naar een training van TRR ging. Mijn eerste training werd afgelast door de vele sneeuw die er was gevallen.

In welke loopgroep train je?
Toen ik begon met trainen ben ik begonnen bij de groeigroep en uit eindelijk doorgegroeid naar de groep van Els en Joost. Toen ik begon met het trainen voor een triatlon ging mijn hardlopen wat achteruit en ben ik terug gegaan naar de groep van Harrie.

Waar moet volgens jou een goede trainer aan voldoen?
Een goede trainer heeft een goede afwisseling in de trainingen en weet je te motiveren om iedere keer weer het uiterste uit je zelf te halen. Daarnaast is hij heel betrokken bij de wedstrijden die je doet. Naast de trainer is je loopgroep ook heel belangrijk ik loop vooral ook omdat het gezellig is en het leuk is om elkaar soms een beetje uit te dagen.

Heb je zelf een trainingsrondje dat je andere leden kunt aanraden?
Ik loop eigenlijk nooit alleen rondjes ben echt een gezelligheid sporter die in zijn eentje niet zo snel erop uit zijn. Gelukkig zijn er genoeg trainingen in de week om je lekker op uit te leven.

Wat is je favoriete loopwedstrijd en waarom?
3 jaar geleden liep ik voor het eerst de Blauwe meer Cross en dit jaar heb ik deze mooie loop weer gedaan. Redelijk zwaar maar wel een hele mooie omgeving. Naast de Blauwe meer cross ben ik ook wel gaan houden van de Maresia Cross (foto is van de Maresia Cross van vorig jaar). Deze is toch wel uniek in zijn soort je begint namelijk in een zandbak en loopt via een paar grote heuvels en nog meer zand in 4,5 km naar de finish.

Op welke prestatie ben je het meest trots?
Mijn eerste 10 km bij de Warande loop in de Beekse Bergen vorig jaar ik had nog nooit 10 km gelopen, op mijn vakantie dat jaar liep ik in Ijsland voor het eerst 8 km achterelkaar en dacht toen dan gaan de 10 km waarschijnlijk ook wel lukken. Uit eindelijk was het ruim 10 km wat ik heb afgelegd en dit ging redelijk makkelijk.

Heb je wel eens blessures gehad en hoe ging je daar mee om?
Ik heb wel eens pijntjes en dingetjes maar gelukkig de laatste tijd geen echte langdurige blessures gehad.

Waar zou je nog eens goed voor willen gaan trainen?
Ik wil heel graag komend jaar een kwart triatlon gaan doen. 1.000 meter zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen. Dit staat eigenlijk al op mijn wenslijst sinds ik 3 jaar geleden begon met de triatlon sport. Maar tot nu toe kwam er steeds iets tussen en hoop dat dit nu niet gaat gebeuren.

Welke vaste rituelen heb je voor een wedstrijd?
Ik heb niet echt een ritueel voor de wedstrijd het enige wat ik wel altijd vlak voor de wedstrijd doe is plassen. Met een volle blaas hardlopen is namelijk geen pretje.

Welke andere hobby's heb je naast het lopen?
Ik Zwem en Fiets daarnaast ga ik regelmatig naar de sportschool voor de spiertjes en Spinnen. Ik lees graag een boek, kijk een filmpje, knutselen (daimond painting) of ga ik er op uit. Elk jaar ga ik ook regelmatig op vakantie. Wintersportvakantie – Rondreis en Zonvakantie in het najaar.

Ik geef de muis door aan...
Ik geef de muis door aan Sjacomien Brouwers
Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
www.tilburgroadrunners.nl
Naam: Janine van de Ven Woonplaats: Tilburg Beroep of opleiding: Helpende in de ouderenzorg Meer >
 

Nieuws van het bestuur

30 oktober 2019
Algemene Ledenvergadering, 4 november 2019 De volgende Algemene Ledenvergadering van Tilburg Road Runners vindt plaats op maandag 4… Meer >
 

Try-Outs

29 oktober 2019
Vorige zaterdag 26-10 zijn er 7 kinderen gestart in de Warande vanuit de basisscholieren try-outs. Het zijn 7 kanjers die met grote… Meer >
 

Wedstrijdjassen

29 oktober 2019
Vorig jaar besloten we dat we het extra geld wat we gekregen hadden voor de jeugd te besteden aan wedstrijdjassen. Omdat we toen net… Meer >
 
www.tilburgroadrunners.nl

Wedstrijdnieuws

29 oktober 2019
Verslag Blauwe Meercross Op 20 oktober hadden we de aftrap van onze eerste jeugdcross. 10 Kinderen stonden aan de start. Niek van… Meer >
 
23-10-2019 Meer >
 
 
 
29-09-2019 Meer >
 
 
29-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-07-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
31-05-2019 Meer >
 
31-05-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
31-03-2019 Meer >
 
31-03-2019 Meer >
 
 
 
 
03-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven