Nieuws

Clubkleding update

22 mei 2019 door Addie Kocx
Tilburg Road Runners vindt zichtbaarheid van haar club erg belangrijk. Niet alleen tijdens officiële wedstrijden, maar ook tijdens de trainingen, eigen trainingsrondjes en bij wedstrijden waar onze recreatieve lopers aan deelnemen.

Clubkleding algemeen

Inmiddels hebben we al een paar uitgifteavonden van de kleding gehad en daaruit is gebleken dat er problemen zijn met de pasvorm en er een tekort is aan met name de grotere dames- en herenmaten. De werkgroep gaat dit op korte termijn oplossen door deze maten in grotere hoeveelheden te bestellen en meer uitgiftedata te plannen. Het is ook mogelijk om een afspraak met Hans Markus te maken om een dry-fit shirt af te halen. Dit kan via e-mailadres h.markus@hotmail.com.Clubkleding wedstrijdatleten

Volgens de regels van de Atletiek Unie is men verplicht bij de NK-cross en NK-baan wedstrijden de officiële clubkleding te dragen, maar natuurlijk is het prachtig als alle wedstrijdlopers tijdens de wedstrijden in het officiële clubtenue lopen. Voor deze leden zijn er behalve de shirts ook shorts en singlets aangeschaft.


Bestelwijze en kosten kleding

Gratis is het shirt voor leden voor leden die kunnen aantonen dat ze aan een wedstrijd deelnemen. Dat kan bijvoorbeeld de Tilburg Ten Miles zijn maar ook een Smokkelaarstrail of Snertcross. De afstand maakt niet uit. Als bewijs hiervoor is een print of afbeelding op telefoon van een startbewijs of uitslag nodig.
 
Tegen kostprijs kan het dry-fit shirt ook worden gekocht, de prijs is dan € 28,00.

Verder is het ook mogelijk om dry-fit shirts met lange mouwen (korte rits), singlets en shorts te bestellen. De prijzen hiervan zijn:

Atletiekshirt lange mouw: € 46,00
Singlet dames/heren: € 24,00
Tight kort: € 28,00

Om te bestellen maak je het bedrag over naar rekeningnummer NL61RABO0300686250 ten name van Tilburg Road Runners onder vermelding van artikel en maat, e-mailadres of telefoonnummer. Een bevestiging en afhaalmoment volgen dan per e-mail.
Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
Naam            : Ardie Gijsbers Woonplaats   : Tilburg Beroep      … Meer >
 
Algemene opmerking: Voor alle trainingen geldt: kom zo kort mogelijk van tevoren naar de training en vertrek na de training… Meer >
 
Naam           : Judith Pouw Woonplaats : Tilburg Beroep         : Haptotherapeut en… Meer >
 
Beste Leden,   Zoals eerder gemeld op deze website gaan de trainingen van de Tilburg Road Runners vanaf 2 juni weer van… Meer >
 
Spelregels om weer veilig samen te sporten   Informatie voor sporters   Blijf thuis, als je verkouden of… Meer >
 
 
 
 
 
01-04-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
01-02-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
01-12-2019 Meer >
 
 
01-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
29-10-2019 Meer >
 
29-10-2019 Meer >
 
 
23-10-2019 Meer >
 
 
 
29-09-2019 Meer >
 
 
29-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-07-2019 Meer >
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven