Nieuws

Nieuws van het bestuur

31 augustus 2019 door Johan Hagenaar

Secretaris afgetreden

Begin Juli heeft Addie Kocx, de secretaris van ons Bestuur en vereniging, besloten om haar bestuurstaken neer te leggen. Om persoonlijke redenen is zij helaas afgetreden.
 

Opleiding voor basislooptrainer

In September starten vijf leden/lopers met de opleiding voor basislooptrainer (BLT3). De sporttechnische commissie en het bestuur zijn heel blij, dat deze vijf mensen de uitdaging aangaan om trainer te worden.
 

Clubavond 7 september 2019

De jaarlijkse clubavond, voorheen de barbecue, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 7 september 2019. De locatie is veranderd en de clubavond vindt nu plaats bij de Hockeyclub Tilburg (Zwartvenseweg), waar we in December ook altijd de chocoborrel hebben. De start van de activiteit is om 19.00 uur. De avond is gratis voor vrijwilligers van de Tilburg Road Runners. Meer informatie tref je aan op de website; ook hoe je nog aan kunt melden.
 

Opening Vorstelijk Landschap op 3 september 2019

Het gebied Moerenburg – Koningshoeven heeft de afgelopen jaren vele nieuwe impulsen gekregen. Ontwikkelingen als de sportlanes, landschappelijke inpassingen, bloemrijke bermen, een biologische waterzuivering zijn daar voorbeelden van. Dit Vorstelijk Landschap wordt geopend door de wethouder Mario Jacobs op dinsdag 3 september van 16 – 19 uur. De Tilburg Road Runners zullen bij deze opening aanwezig zijn en zullen met een estafette een rol spelen in de opening. Rien van Oirschot coördineert de estafette.
 

Run Bike Run

Armand van der Smissen organiseert een RunBikeRun op 29 september op de wielerbaan van Tilburg. Om 10 uur starten de recreanten. En om 11 uur de wedstrijd, waarbij in twee series tweemaal gestart wordt. Op dit moment is niet bekend, hoe je moet inschrijven; blijf de informatie bekijken via Google, op de website van Runbikerun Tilburg.
 

Duinentraining

Op zondag 1 september vindt de Tilburg Ten Miles plaats. Daardoor is er geen Duinentraining. De eerstvolgende Duinentraining, start bij de Rustende Jager, vindt plaats op zondag 6 oktober 2019.
 

Nieuw lid voor de sporttechnische commissie

Op dit moment bestaat de sporttechnische commissie uit twee personen, te weten Gregor Sparidans, coördinator en Hans Markus. Deze commissie houdt zich vooral bezig met het realiseren van een goed functionerend sporttechnisch beleid, alsmede met het organiseren van trainingen afgestemd op de wensen en behoeften van de leden. Wij zijn op zoek naar een nieuw, derde lid voor deze commissie. Ieder die belangstelling heeft, kan contact opnemen met de trainerscoördinator, via trainers@tilburgroadrunners.nl.

Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
Naam            : Ardie Gijsbers Woonplaats   : Tilburg Beroep      … Meer >
 
Algemene opmerking: Voor alle trainingen geldt: kom zo kort mogelijk van tevoren naar de training en vertrek na de training… Meer >
 
Naam           : Judith Pouw Woonplaats : Tilburg Beroep         : Haptotherapeut en… Meer >
 
Beste Leden,   Zoals eerder gemeld op deze website gaan de trainingen van de Tilburg Road Runners vanaf 2 juni weer van… Meer >
 
Spelregels om weer veilig samen te sporten   Informatie voor sporters   Blijf thuis, als je verkouden of… Meer >
 
 
 
 
01-04-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
01-02-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
01-12-2019 Meer >
 
 
01-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
29-10-2019 Meer >
 
29-10-2019 Meer >
 
 
23-10-2019 Meer >
 
 
 
29-09-2019 Meer >
 
 
29-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-07-2019 Meer >
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven