Nieuws

Wedstrijdnieuws

01 december 2019 door Marion Kindt
www.tilburgroadrunners.nl
Er waren veel wedstrijden afgelopen maand.

Maresiacross

Allereerst onze pr-competitie wedstrijd de Maresiacross.
Er stonden 9 deelnemers aan de start, maar bij de pupillen C moest Lynn opgeven.
Ze was flink ziek geweest en na de heuvel op bij de start helemaal bekaf. Ze besloot te stoppen.
Bij de meisjes pupillen B werd Linde nummer 1. Linde je blijft me verrassen. Mooie prestatie als je voor de eerste keer meedoet aan de cross der crossen. Als je nog 3 crossen loopt sta je op het podium van Regio 13.
Bram werd 13e bij de jongens. Goed gedaan Bram.
Len werd 3e bij de jongens pupillen A. Hij leverde strijd op Nederlands Niveau. Mooie 1e plek in het 013-crosscircuit Len.
Mila werd 1e bij de meisjes pupillen A. Voorgaande jaren had je moeite met het crossen, maar dit jaar ben je ontzettend sterk geworden Mila. Klasse.
Ise en Sanna waren ook van de partij. Isa wilde op het laatste moment nog meedoen en werd 5e, Goed gedaan Ise, dat belooft wat voor volgend jaar. Sanna had vorig jaar gezegd dat ze nooit meer mee zou dan aan de Maresiacross, maar ze stond gewoon weer aan de start en finishte met een blij gezicht op de 14e plaats. Nog 2 crossjes lopen Sanna en je eindigt bij de eerste 10 van regio 13. Dat zou een mooie prestatie zijn.
Jasper van Tilburg liep bij de jongens junioren D. Hij had het heel erg zwaar toen hij mij voorbij liep.
Hij eindigde als 17e. Ook voor jou geldt nog 2 crossjes erbij en je eindigt bij de 1evijf in het klassement.
Elin eindigde op de 21ste plaats. Ze liep zo hard ze kon. Het is een kanjer. Volgens mij moet jij nog 1 cross lopen en je komt zeker bij de 1ezeven in het klassement.
 

Warandeloop

Cross
Op zaterdag 23 november zijn er maar liefst 20 jeugdleden van de Tilburg Road Runners van start gegaan.
De echte fanatiekelingen liepen tijdens de Warandeloop 3x. Op zaterdagochtend de cross, op zaterdagmiddag de estafette en op zondag de scholierenloop. Deze sterren waren Bram, Lynn, Elin en Sanna.
Lynn stond maar liefst 3x op het podium en haalde twee 1eplaatsten en een bronzen plak bij de estafette. Niek Siem en Freek liepen bij de jongens pupillen C en kwamen op de 7e, 10e en 11eplaats.
Siem wat heb jij hard gelopen. Freek deed de volgende dag weer mee en liep toen dezelfde tijd als Siem. Prima gedaan Freek. Niek liep ’s middags de estafette en vertrouwde me later toe, ik heb eigenlijk niet om mijn hardst gelopen. Geen probleem Niek, ons team “knabbel en Babbel” met Niek, Linde Lynn en Bram werd 3e bij de estafette.
Isa liep mee met de meisjes B en werd 18e Bram werd 14e, en de volgende dag bij de scholieren loop 7e. Bij de cross liep je 4 seconden harder dan bij de scholierenloop Bram Goed gedaan.
Mila liep een internationale cross en eindigde als 3e, bij de scholierenloop werd ze 1e. Sanna werd in dezelfde serie 27ste. Ze werd de volgende dag bij de scholierenloop 6e.
Len voerde een felle strijd. Op het laatste moment sprintte hij zijn concurrent Rogier voorbij en eindigde op de 6e plaats. Mooie finish Len. Het is toch niet normaal dat je meer dan 17 km per uur loopt en dan 6e wordt!!!!
Elin en Brenna liepen bij de meisjes D 1ejaars en werden 27ste en 26ste. Jullie kunnen samen een wedstrijd houden dames, zo dicht bij elkaar. Elin werd de volgende dag nog 6e bij de scholieren loop.
Lieke van Berkel liep ook ongeveer dezelfde tijd bij de meisjes D2 en werd 38ste. Mooi drietal wat samen traint op zaterdag.
Jasper van Tilborg werd 26ste in een hele mooie tijd.
Als laatste kwam Sander aan de beurt. Die kwam direct van het voetbalveld, had net een wedstrijd gespeeld en begon toen na omgekleed te zijn direct aan zij cross jongens C 1ejaars. Het leverde hem de 28steplaats op. Je bent een kanjer.

Estafette
We zijn maar een kleine vereniging, maar we stonden met 3 estafetteteams aan de start.
Onze jongste deelnemers, Niek, Bram, Linde en Lynn team Knabbel en Babbel, vernoemd naar de grond eekhoorntjes van de Warande, waren het eerste aan de beurt. We werden het laatste van de 3 teams, maar stonden lekker toch op het podium met brons.
Daarna mocht het team “de Panters” aantreden. Ik had een droomteam samen willen stellen, maar 2 deelnemers zagen af van meedoen. Uiteindelijk hebben Janske en Teun hun plaats ingenomen.
Voor deze beide kanjers, was het hun eerste keer dat ze aan een wedstrijd meededen, dus super spannend. Sanna, Teun Janske en Len gingen van start. Ze hebben vreselijk hun best gedaan en ook Len die er als laatste als een pijl van door ging, kon niet voorkomen dat we als voorlaatste eindigden.
Als voorlaatste team.
Het volgende team was “team Berenkuil”. De deelnemers waren Rik, Jasper Brenna en Elin. Ook dit team deed zijn best, maar eindigde ook op de voorlaatste plaats. Er waren teveel sterke teams voor ons. Ik stel voor dat we volgend jaar revanche nemen.

Scholierenloop
Ook op zondag stonden er weer jeugdleden aan de start.
Rik, werd 8ebij de scholierenloop groep 8. Veel goede lopers dit jaar Rik.
Cato werd 14e bij de scholierenloop. Wat liep je hard Cato jammer dat je stopt.
Linde werd 1e bij meisjes groep 5. Twee keer per weekend op het podium!!!!!
En dan liepen er ook nog een paar aspirant leden mee. Wang werd 1e bij jongens groep 3, zijn broer Long 4e bij jongens groep 6 en sep 4e bij de jongens groep 7.
De Warandeloop sloot af met de Thebe extra 5 km.
Hieraan deden mee:
Mik Strooper eindtijd 21:48. Ik sta versteld.
Luuk Strooper eindtijd 24:39
Fleur van Hussen eindtijd 25:45
Suus Braaksma eindtijd 29:20
Mooie prestaties mensen.

Met de Warandeloop sluiten we onze pr-competitie af.
Vanaf 1 december tellen de wedstrijden mee voor de competitie van 2020.
De prijsuitreiking van de pr-competitie vindt plaats tijdens de chocoborrel op zaterdag 14 december.
Na de Warandetraining, dus rond 11:45 uur, bij hockeyclub Tilburg aan de Zwartvenseweg.
Let op de training start die dag om 10:00 uur ook vanaf de hockeyclub.
Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
Spelregels om weer veilig samen te sporten   Informatie voor sporters   Blijf thuis, als je verkouden of… Meer >
 
Hervatten van de trainingen. Het kabinet heeft de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus weer versoepeld. Daardoor zijn er… Meer >
 
Naam           : Judith Pouw Woonplaats : Tilburg Beroep         : Haptotherapeut en… Meer >
 
Naam           : Mirjam Smit Woonplaats : Tilburg Beroep         : Grafische… Meer >
 

Bootcamptrainingen

01 april 2020
Tijdelijk geen Bootcamptrainingen meer bij TRR De bootcamptrainingen werden tot voor kort binnen de TRR verzorgd door Marco Poortier.… Meer >
 
 
01-04-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
01-02-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
01-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
29-10-2019 Meer >
 
29-10-2019 Meer >
 
 
23-10-2019 Meer >
 
 
 
29-09-2019 Meer >
 
 
29-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-07-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
31-05-2019 Meer >
 
31-05-2019 Meer >
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven