Nieuws

Ik geef de muis door aan .... Judith Pouw

30 april 2020
Naam           : Judith Pouw
Woonplaats : Tilburg
Beroep         : Haptotherapeut en Reiki master

Sinds wanneer ben je lid van TRR en hoe ben je in aanraking gekomen met onze vereniging?
Sinds 2016. Samen met Mirjam Smit hadden we toen het plan om mee te doen met de marathon Eindhoven, helaas haakte ik geblesseerd en ging die marathon voor mij toen niet door.

In welke loopgroep train je?
Nu helaas dus niet, maar anders in de donderdagavond midden groep bij Kees Loose. En ook geregeld meegelopen met de zondag duurloop groep bij Harrie Wijnans.

Waar moet volgens jou een goede trainer aan voldoen?
Toegankelijk, duidelijk, positief, en het is altijd fijn als de trainingen afwisselend zijn.

Heb je zelf een trainingsrondje dat je andere leden kunt aanraden?
Jazeker, ik woon in de wijk Armhoef, vlakbij de Moerenburg. Het rondje Moerenburg- Mie Pieters – Moergestel – Stokske – Venkraai – kapelletje Moergestelseweg – Oisterwijkseweg – Tilburgseweg – Bakseven - en via Moerenburg weer naar café Zomerlust blijft mijn favoriet, ongeveer 18 km, je komt geen stoplicht tegen. Heel afwisselend en veel door de bossen/ natuur, word ik altijd blij van.

Wat is je favoriete loopwedstrijd en waarom?
Op stip de Tilburg Ten Miles. De sfeer onderweg is altijd top, laatste stukje lopen we ook door de Armhoef en ook door de straat waarin ik woon, echt geweldig om door iedereen aangemoedigd te worden, altijd kippenvel. En daarna is het ook altijd erg gezellig, de Armhoef verandert dan in één groot straatfeest.

Op welke prestatie ben je het meest trots?
Met stip op 1 de marathon van Valencia in december vorig jaar, wat was dat een geweldige ervaring. Voor mij mijn 2e marathon, de eerste was in Rotterdam in 2018. Toen ik mijn eerste halve marathon heb gelopen, de Singelloop in Breda, heb ik 2 weken met een big smile op mijn gezicht gelopen. Hoe gaat dat dan zijn na mijn eerste marathon dacht ik toen, maar helaas was die niet zo intens als toen in Breda. Maar dat heb ik na Valencia gelukkig goed gemaakt :). De sfeer onderweg, het Spaanse temperament, de start en finishplek (waar finish je nu over het water?), onvergetelijk. En daarna kunnen proosten met een sangria in ‘t zonnetje en vervolgens heerlijke tapas, de kers op de taart.

Heb je wel eens blessures gehad en hoe ging je daar mee om?
Af en toe last van mijn rechterbil. Lange rustige duurlopen gaan prima, maar na iets te enthousiast intervallen speelt het op. Als het echt vervelend wordt bezoek ik de fysio.

Waar zou je nog eens goed voor willen gaan trainen?
Na Valencia wel in een kleine loopdip beland, en toen met Mirjam Smit weer plannen gemaakt voor diverse wedstrijden, dat stimuleerde wel om t weer op te pakken, helaas gaat dat allemaal niet door nu, maar we lopen nog steevast 2 keer in de week.

Welke vaste rituelen heb je voor een wedstrijd?
In de ochtend eet ik altijd een shake met yoghurt en fruit, dat zit er inmiddels in gebakken, dus de staafmixer ging ook mee naar Valencia :). Blijft wel een dingetje dat eten voor de wedstrijd, je wilt niet te veel eten, maar vooral ook niet te weinig.

Welke andere hobby's heb je naast het lopen?
Met onze 2 flatcoats wandelen, kamperen, yoga, lezen.

Ik geef de muis door aan... Ardie Gijsbers.
Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
Spelregels om weer veilig samen te sporten   Informatie voor sporters   Blijf thuis, als je verkouden of… Meer >
 
Hervatten van de trainingen. Het kabinet heeft de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus weer versoepeld. Daardoor zijn er… Meer >
 
Naam           : Mirjam Smit Woonplaats : Tilburg Beroep         : Grafische… Meer >
 

Bootcamptrainingen

01 april 2020
Tijdelijk geen Bootcamptrainingen meer bij TRR De bootcamptrainingen werden tot voor kort binnen de TRR verzorgd door Marco Poortier.… Meer >
 

Atletiekbaan Attila

01 april 2020
Atletiekbaan Met veel interesse heeft het Bestuur van TRR kennisgenomen van de ideeën van het Bestuur van de a.v. Attila voor de… Meer >
 
01-04-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
01-02-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
01-12-2019 Meer >
 
 
01-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
29-10-2019 Meer >
 
29-10-2019 Meer >
 
 
23-10-2019 Meer >
 
 
 
29-09-2019 Meer >
 
 
29-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-07-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
31-05-2019 Meer >
 
31-05-2019 Meer >
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven