Start to Run

Start to Run: Word lekker fit in het nieuwe jaar!

Hangen jouw goede voornemens al boven je bed? Begin je nieuwe jaar goed en vol energie! Doe mee met Yakult Start to Run. Het hardloopprogramma voor iedereen: fit of niet, je kunt altijd meedoen! Ruim 67.000 lopers zijn je voorgegaan, hét bewijs dat ook jij binnen 7 weken 25 minuten aaneengesloten kunt hardlopen.
Enthousiaste trainers van Tilburg Road Runners (TRR) staan klaar in de startblokken. Zij bereiden zich voor op de cursus die binnenkort begint. Terwijl iedereen nog lekker met een warm dekentje op de bank ploft, of geniet van de winterwereld, zijn zij al bezig met het verzinnen van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving. Die hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit en staan te popelen om je te helpen fitter te worden en gezond te leven.

Je kunt haast niet beter beginnen dan met Yakult Start to Run. Je gaat én werken aan je conditie, je energie en je gezondheid én maar liefst 93% slaagt bij ons! Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jou in shape te brengen. Laat je helpen met die eerste stap:

Ook bij jou om de hoek gaan we weer los het komend jaar.
Zet jij binnenkort jouw eerste stap bij Tilburg Road Runners op 26 februari 2020 om 09:30 (locatie Winkelcentrum Heyhoef) of 29 februari 2020 om 09:30 (locatie Were Di hockey)?

Samen meedoen is gewoon veel leuker! Schrijf je in met je loopmaatje en krijg €7,50 korting! www.yakultstarttorun.nl/vriendendeal

Mocht je nu nog twijfelen kom dan naar onze gratis proeftraining:
  • Wijkcentrum Heyhoef op 12 februari 2020 om 09:30
  • Were Di (Hockeyclub) op 15 februari 2020 om 09:30
Check www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/tilburg-road-runners voor inschrijven en meer info.

 

informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven