TTM-clinics

TTM clinics: samen trainen voor de Tilburg Ten Miles

Altijd al willen hardlopen? Ga je droom achterna en doe mee! Met de TTM clinics loop je in een gezellige groep van je eigen niveau en bereid je je voor om op 6 september mee te doen met Tilburgs mooiste hardloopevenement: de CZ Tilburg Ten Miles.

Op 6 september zindert het in Tilburg weer van de hardloopactiviteiten. De Tilburg Ten Miles, het gezelligste en grootste sportevenement van Tilburg, vindt dan plaats. Ook jij kunt daar goed voorbereid van start gaan, zelfs als je nog nooit hebt hardgelopen.TTM clinics
Bij de TTM clinics train je samen voor de CZ Tilburg Ten Miles. Maar ook als je alleen je conditie wilt verbeteren, zijn de TTM clinics perfect. Samen lopen is leuk en een goede stimulans omdat je elkaar motiveert. Daarnaast heb je een vast trainingsmoment en krijg je professionele begeleiding en advies van ervaren, gediplomeerde trainers. Er zijn clinics op elk niveau die je voorbereiden op de 5 of 10 kilometer, of op de 10 Engelse mijlen (16,1 km).

Meedoen
Iedereen die gezond is kan meedoen. Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties: op dinsdagavond trainen we in de prachtige Oude Warande, op woensdagavond starten we vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Zuid. De clinics starten op dinsdag 19 en woensdag 20 mei.

Pakket met veel voordelen
Voor slechts €47,50 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Hiervoor krijg je een uitgebreid pakket aan faciliteiten: 17 wekelijkse trainingsbijeenkomsten, professionele begeleiding en advies, een trainingslogboek, een speciaal TTM clinics-trainingsshirt en 10% korting op aankopen bij RUNSHOP Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 oktober).

Kom je meetrainen vanaf dinsdag 19 mei of woensdag 20 mei? Schrijf je dan nu in via www.ttmclinics.nl. Hier vind je alle informatie over de clinics.

De TTM clinics is een initiatief van de atletiekverenigingen Tilburg Road Runners en Attila, in samenwerking met RUNSHOP Greg van Hest.

informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven