TRR Bosloop

Omdat TRR aanvankelijk uit een aantal losse loopgroepen bestond en in de eerste jaren snel groeide, kenden de lopers uit de verschillende groepen elkaar nauwelijks of alleen van naam. Vanuit de behoefte aan iets gemeenschappelijks is het idee geboren om één keer per maand een bosloop te organiseren. TRR-leden konden elkaar dan in een ongedwongen sfeer ontmoeten. Op 3 oktober 1987 werd in Goirle in het bosgebied Gorp en Roovert de eerste TRR-bosloop gehouden. Deze  bestond aanvankelijk uit een ronde van 5 km die 1, 2, 3 of 4 maal gelopen kon worden. Omdat de club vooral bestond uit lange afstandlopers was de twintig kilometer erg in trek.
 
Nog steeds wordt tien keer per jaar op een zondag een TRR-bosloop georganiseerd door een aantal enthousiaste leden. In 1992 verhuisde de bosloop naar het Reeshofbos. Daar wordt een parcours van twee-en-een-halve kilometer uitgezet, wat één tot zes maal gelopen kan worden. De bosloop is voor veel hardlopers een eerste kennismaking met de wedstrijdsport. Vooral de laatste jaren geniet de bosloop weer een grote populariteit onder de wedstrijdlopers en recreanten. Iedereen kan deelnemen aan de bosloop, lid of geen lid van TRR. Voor een overzicht met alle data en informatie kunt u de flyer downloaden.

Afstanden

2,5 - 5 - 7,5 - 10 - 12,5 en 15 km

Wedstrijd data

2017: 20 augustus Testloop Ten Miles 
           (overige data worden in augustus bekend gemaakt) 

Inschrijven

Vanaf 9.45 uur bij het  Italiaans restaurant “The king of Italy”. Vanaf het inschrijfbureau is het ongeveer 10 minuten wandelen naar de start in het bos.
“The king of Italy”
Huibevendreef 22
5043EW Tilburg

Inschrijfgeld

Voor alle afstanden € 2,50

Starttijd

Voor alle afstanden 10:30 uur

Verzorging

Na afloop is er water beschikbaar en voor iedere deelnemer een lekkere appel aangeboden door Handelsonderneming Martijn Nooijen.

Uitslag en herinnering

De uitslagen zijn hier terug te vinden of op www.uitslagen.nl. Voor iedereen die minimaal 6 keer heeft meegelopen is er een mooie herinnering.

Impressie TRR-Bosloop september 2009

Sponsoren
 
Bosloop op Facebook

informatie Adverteren
Terug naar boven