Na 32 jaar allerlaatste TRR-Bosloop op 24 maart 2019

Zondag 24 maart kun je voor de laatste keer meelopen bij de TRR-Bosloop van de Tilburg Road Runners. Vorig jaar had de organisator Frank van Laere al besloten dat hij na 16 jaar zou gaan stoppen. Helaas is er niemand gevonden die zijn taken over wil nemen en zo komt er na 32 jaar een einde aan een reeks van vele boslopen.
 

Een podium voor de snelste lopers zal er zondag niet komen want de TRR-Bosloop is een loop waar gewoon lekker lopen door het bos en gezelligheid centraal staan. Wel zal er voor iedere deelnemer een afscheidspresentje zijn en iets lekkers bij de finish.
 
Doubdle, het gezonde alternatief Bakker Bart Kaatsheuvel

Kom ook afscheid nemen van het vrijwilligersteam dat jarenlang de TRR-Bosloop mogelijk maakte.
- Annelies Kuijten - Thea Swaans - John van Poppel - Terry van Driel -
 - Marjolein Rombouts - Monique Haans - Frank van Laere -

Historie

Omdat TRR aanvankelijk uit een aantal losse loopgroepen bestond en in de eerste jaren snel groeide, kenden de lopers uit de verschillende groepen elkaar nauwelijks of alleen van naam. Vanuit de behoefte aan iets gemeenschappelijks is het idee geboren om één keer per maand een bosloop te organiseren. TRR-leden konden elkaar dan in een ongedwongen sfeer ontmoeten. Op 3 oktober 1987 werd in Goirle in het bosgebied Gorp en Roovert de eerste TRR-bosloop gehouden. Deze  bestond aanvankelijk uit een ronde van 5 km die 1, 2, 3 of 4 maal gelopen kon worden. Omdat de club vooral bestond uit lange afstandlopers was de twintig kilometer erg in trek.
In 1992 is de TRR-Bosloop verhuisd naar het Reeshofbos in Tilburg.
 

Afstanden

2,5 - 5 - 7,5 - 10 - 12,5 en 15 km

Inschrijven

Vanaf 9.45 uur bij het  Italiaans restaurant “The king of Italy”. Vanaf het inschrijfbureau is het ongeveer 10 minuten wandelen naar de start in het bos.
“The king of Italy”
Huibevendreef 22
5043EW Tilburg

Inschrijfgeld

Voor alle afstanden € 2,50

Starttijd

Voor alle afstanden 10:30 uur

Uitslag

Na afloop zijn de uitslagen zijn hier terug te vinden of op www.uitslagen.nl

 

Impressie TRR-Bosloop september 2009

SponsorenBosloop op Facebook

informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven