Data voor de komende TRR-Boslopen seizoen 2018/2019

- zondag 24 maart 2019
 

TRR Bosloop

Omdat TRR aanvankelijk uit een aantal losse loopgroepen bestond en in de eerste jaren snel groeide, kenden de lopers uit de verschillende groepen elkaar nauwelijks of alleen van naam. Vanuit de behoefte aan iets gemeenschappelijks is het idee geboren om één keer per maand een bosloop te organiseren. TRR-leden konden elkaar dan in een ongedwongen sfeer ontmoeten. Op 3 oktober 1987 werd in Goirle in het bosgebied Gorp en Roovert de eerste TRR-bosloop gehouden. Deze  bestond aanvankelijk uit een ronde van 5 km die 1, 2, 3 of 4 maal gelopen kon worden. Omdat de club vooral bestond uit lange afstandlopers was de twintig kilometer erg in trek.
In 1992 is de TRR-Bosloop verhuisd naar het Reeshofbos in Tilburg.
 
De TRR-Bosloop wordt tegenwoordig vijf keer per jaar georganiseerd door een aantal enthousiaste leden in het prachtige Reeshofbos. Daar wordt een parcours van twee-en-een-halve kilometer uitgezet, wat één tot zes maal gelopen kan worden. De bosloop is voor veel hardlopers een eerste kennismaking met de wedstrijdsport. Vooral de laatste jaren geniet de bosloop weer een grote populariteit onder de wedstrijdlopers en recreanten. Iedereen kan deelnemen aan de bosloop, lid of geen lid van TRR. 

Afstanden

2,5 - 5 - 7,5 - 10 - 12,5 en 15 km

Wedstrijd data

2018:
19 augutus (testloop Tilburg Ten Miles)
30 september
2 december

2019:
6 januari 2019
24 maart 2019

Inschrijven

Vanaf 9.45 uur bij het  Italiaans restaurant “The king of Italy”. Vanaf het inschrijfbureau is het ongeveer 10 minuten wandelen naar de start in het bos.
“The king of Italy”
Huibevendreef 22
5043EW Tilburg

Inschrijfgeld

Voor alle afstanden € 2,50

Starttijd

Voor alle afstanden 10:30 uur

Verzorging

Na afloop is er water en fruit.

Uitslag en loterij

Na afloop zijn de uitslagen zijn hier terug te vinden of op www.uitslagen.nl

Iedere deelnemer doet met zijn startnummer mee aan een loterij. Iedere bosloop wordt er een cijfer getrokken en als dat het eindcijfer is van je startnummer dan heb je een leuke prijs gewonnen. Deze kun je na afloop ophalen bij het inschrijfbureau.

Impressie TRR-Bosloop september 2009

SponsorenBosloop op Facebook

informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven