Voorinschrijving

De voorinschrijving is geopend van 25 november 2019 t/m 16 februari 2020.

Na-inschrijving

Op de wedstrijddag is na-inschrijven mogelijk vanaf 9.00 tot 15 minuten voor aanvang van het onderdeel in de kantine van Sarto.
 

Afhalen startnummer

Op zaterdag 22 februari kun je vanaf 9:00 het startnummer + chip afhalen in een tent voor het clubhuis van RKSV Sarto aan de Gilzerbaan 251 te Tilburg.

Tarieven

Afstand Start voorinschrijving   nainschrijving
15km  11:11 € 7,00 € 9,50
10km  11:11 € 7,00 € 9,50
5km 11:11 € 7,00 € 9,50
1.111m jeugdloop (t/m 13 jaar)   11:15   € 2,50 € 2,50

Deze bedragen zijn inclusief de huur van de door de organisatie aangeleverde chip (verplicht).
 

Zelf wijzigen gegevens inschrijving

In je bevestigingsmail, die je krijgt als je vooraf inschrijft, staat een mutatie-link waarmee het mogelijk is om je NAW-gegevens, onderdeel (alleen tussen 5, 10 en 15km) zelf kunnen wijzigen.
Je kunt deze link ook gebruiken om je inschrijving om te zetten naar een andere persoon.

Gegevens zoals vereniging, lidnummer en incasso zijn NIET zelf te wijzigen (neem daarvoor contact op met de organisatie via kruikenloop@gmail.com.

Je krijgt geen e-mailbevestiging van je wijziging, maar kunt je wijzigingen wel altijd online controleren via de mutatie-link.

Wijzigen kan t/m zondag 16 februari 2020. 
 

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk t/m zondag 16 februari 2020, mocht u willen annuleren stuur dan een mailtje naar kruikenloop@gmail.com.
Na deze datum is annuleren niet meer mogelijk en bent u verplicht het inschrijfgeld via een automatische incasso te betalen.
Sponsoren

Steun het Verbeeten Fonds


Bij je inschrijving is er een mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen. 
Het Verbeeten Fonds bekostigt onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Verbeeten Instituut . Dit is het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch, dat al meer dan 60 jaar zorg levert op het gebied van radiotherapie en nucleaire geneeskunde. 
Uw bijdrage gaat naar een project dat is gericht op het verbeteren van de behandeling van vrouwen met borstkanker. 
Elke donatie is welkom! 

Tijdregistratie

Voor de tijdregistratie wordt gebruik gemaakt van het systeem van ChipTiming (gebruik van een eigen ChampionChip is dus niet mogelijk). Deze chip dient met een (bijgeleverde) tie-wrap aan de schoen te worden bevestigd. Voor instructie over de bevestiging klik hier.
kruikenloop chip timing
informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven