Nu lid worden

Lid worden van de Tilburg Road Runners gaat heel eenvoudig. Vul de hieronder gevraagde gegevens in, en druk op 'inschrijving versturen'. U wortdt daarna per email op de hoogte gehouden van de voortgang van de aanmelding.
 
Heeft u hierover toch nog vragen, stuur dan een mail naar ledenadministratie@tilburgroadrunners.nl.
 
 
Lid worden
*
*
*
*
*
Wedstrijdlicentie is van toepassing voor leden die aan wedstrijden deelnemen. Senioren kunnen kiezen of ze een wedstrijdlicentie nemen.

Adresgegevens

*
*
*
*
*

Lidmaatschap

Bankgegevens

*
*
*
Heeft u interesse om de club te steunen met vrijwilligerswerk?
Dit kan variëren van bijvoorbeeld eenmaal per jaar ondersteuning bij de Tilburg Ten Miles tot meerdere keren per jaar door lid te worden van een van de commissies. Geef in onderstaand vak aan waar uw interesse ligt.
*
*
Foto's en video's. Bij trainingen en evenementen van Tilburg Road Runners worden soms foto's en/of video's gemaakt. Deze kunnen gebruikt worden in uitingen van Tilburg Road Runners, bijvoorbeeld op onze website of in een flyer. Hiervoor vragen wij uw toestemming.
U kunt uw gegeven toestemming nadien weer intrekken door een e-mail te sturen aan privacy@tilburgroadrunners.nl. Let op: bij jeugdleden onder de 16 jaar oud, vragen wij een wettelijk vertegenwoordiger (ouder of voogd) om toestemming te geven namens het jeugdlid.

Persoonsgegevens

*
*
*
*
Meer informatie over het verkrijgen van het clubshirt en clubkeding voor wedstrijdatleten is te vinden op de website onder het tabblad 'Over TRR' bij het kopje Clubkleding.

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

informatie Privacyverklaring Adverteren
Terug naar boven